שמרית
סרטוני הדרכה לאפייה עם שמרים
מועדון לקוחות שמרית - פנימי

קישורים מעניינים

על השולחן

אתר האוכל והיין המוביל בשפה העברית והוא כולל מנוע לחיפוש מתכונים המכיל למעלה מ-2000 מתכונים. כמו כן, כולל האתר מגוון מאמרים בתחומי גסטרונומיה שונים, מדריך קנייה לחומרי גלם, מושגי יסוד בתחום האוכל והיין, כתבות ומאמרים על אלכוהול ויין, מסעדות ומסעדנות, מתכוני בסיס ועוד חומר גסטרונומי, המבוסס ברובו על המגזינים מבית "על השולחן".

Shemo הקונדיטוריה

הקונדיטוריה של הקונדיטור מיקי שמו (חנויות בחיפה ובת"א)
FoodsDictionary

FoodsDictionary

אתר FoodsDictionary הינו פורטל המשלב בין אוכל ומתכונים לתזונה ובריאות. האתר מכיל את מילון האוכל של ישראל (מאגר מידע אודות אלפי מוצרים ומאכלים מישראל), מתכונים מכל מגוון הקשת עם ערכים תזונתיים מלאים, אפשרות לניהול יומן תזונה מתקדם, מנתח מתכונים לקבלת ערך תזונתי אוטומטי לכל מתכון ועוד.

דן גורמה

דן גורמה

מציב סטנדרטים חדשים בלימודי בישול, אפייה וקונדיטוריה, ועומד בדרישות המקצועיות הנהוגות בבתי-ספר לבישול מובילים בעולם

אורן בקר כיתת אמן

בשכונת מונטיפיורי בתל אביב נפתחה כית אומן של השף קונדיטור אורן בקר העונה לשם Oren Becker Chef Workshop.
המתחם מציע מגוון של סדנאות בתחומים ובטעמים שונים. החל מתחומים קלאסיים כמו מאפי שמרים, שוקולד, חלות ומאפים לשבת ועד לכיתות אמן יחודיות ומפתיעות כמו קינוחים מולקולריים, גלידות וסורבטים, מתוקים מופחתי קלוריות ועוד.

4שף

חברת 4שף עוסקת ביבוא ומכירה של ציוד מקצועי לטבח ולמטבח. החברה מנהלת בית ספר לבישול בחלק מהסניפים, בכיתות לימוד אילו מועבר חומר מקצועי ומקיף בנושאי אפיה, בישול, טיפול בחומרי גלם, ניהול מטבח

סוגת

פורטל המתכונים של חברת סוגת. בפורטל תמצאו בין היתר מתכונים ללחמים מיוחדים של השף קונדיטור ארז קומרובסקי.

מאפית "לחמים"

מאפיית "לחמים",היא המאפיה של השף קונדיטור אורי שפט. זוהי קונדיטוריה ואספרסו בר , המעניקה ללקוחותיה מגוון נרחב של מוצרים המשלבים ידע רב שנרכש באירופה:דנמרק, צרפת, איטליה , רוסיה וכמובן ישראל. הלחמים מיוחדים בהרכבם וטעמם , ונאפים בתנור אבן מסורתי ומיוצרים ממחמצת שאור.

הפורטל הקולינרי של פסקל פרץ רובין

פסקל פרץ רובין היא בשלנית, אופה, עיתונאית בתחום המזון והמחברת של תשעה ספרי בישול. בפורטל תמצאו מתכונים מיוחדים ועצות בתחים הבישול והאפיה.

מאפיית אנג'ל

מאפיית אנג'ל נוסדה בשנת 1927 בשכונת בית וגן. למקומה הנוכחי, בגבעת שאול, הועברה המאפיה בשנת 1959 בשל הקרבה לטחנת הקמח אשר הקלה על הייצור. במאפיה פעלו שני קווי ייצור שהתרבו במרוצת השנים לשמונה קווי ייצור עיקריים, ועוד שני קוים קטנים יותר לייצור פיתות, באגטים ובייגלים. מאפיות אנג'ל נוספות נפתחו בכל חלקי הארץ (לוד, נתיבות ובקיבוץ כפר החורש) וקונדיטוריה הוקמה בבית שמש.

לגעת באוכל

המרכז הקולינארי לגעת מפעיל שני בתי ספר לבישול, המקיימים סדנאות קצרות, השתלמויות וקורסים ארוכי טווח בכל תחומי הבישול, הקונדיטוריה והאירוח. בנוסף, מציעה החברה שירותי הפקה של אירועים. המרכז מתמחה בייצור, ייבוא, אריזה ושיווק של חומרי גלם וכלי מטבח מקצועיים לשוק המוסדי והפרטי.

עושים בישול

מרכז עושים בישול נוסד בשנת 2003 ע"י השף אורן גירון.
המרכז הקולינארי למקצועות הבישול והאפיה בניהולו של השף אורי גירון נותן מענה לכל האתגרים הקולינאריים: למעוניינים ללמוד בישול, למעוניינים ללמוד קונדיטוריה, לקהל החובב הרוצה להגיע למפגש בודד בכל נושא שהו בבישול או באפיה ועוד. המרכז נותן גם שירותיים של ייעוץ קולינארי לבעלי עסקים בתחום או לאלו המעוניינים להשתלב בענף.

אתר המתוקים של קרין גורן

קרין גורן קונדיטורית, מפתחת מתכונים ומחברת הספר "סודות מתוקים".
האתר מכיל מתכונים רבים מצוינים ובדוקים.

אסטלה כיתת אומן

אסטלה כיתת אומן לקונדיטוריה - כבר לא צריך לנסוע יותר לצרפת.
לאחר כ- 15 שנות ניסיון בעבודה ובניהול הקונדיטוריות הטובות בארץ (ארקפה, לחם ארז) פתחה אסטלה בית ספר לאפייה, לקונדיטוריה ולשוקולד על פי המודל המקובל בבתי הספר המובילים באירופה.

מאפיית דגנית עין בר

מאפיית דגנית עין בר, יושבת בקיבוץ עינת ומייצרת לחם קרוב ל 60 שנה. המאפייה מתמחה בלחמים מלאים, לחמניות, פיתות וחלות מיוחדות בינהם חלות המיוחד ופיתות תנעמי. האתר מכיל מידע רב על מגוון מוצריה, כתבות מקצועיות בתחום הלחם והתזונה ומבצעים.

מבשלים

אתר מבשלים של השף חיים כהן וד"ר אלי לנדאו מציע מגוון עשיר של מתכונים , מדריך בישול , מאכלי עדות, כתבות על אוכל , סרטי וידיאו ועוד'

גאיה ברטלה

"גאיה ברטלה" הוא שמו של בית קפה, המשמש גם כחנות המפעל של הקונדיטוריה שאותה פתחו גלית והנס ברטלה לפני מספר שנים באזור התעשייה סגולה שבפתח-תקווה.
ב"גאיה ברטלה" תוכלו להירשם לקורסים וסדנאות,

Spices

מרכזים קולינריים לתרבות הבישול, האפייה והאירוח.
Spices כלים וטעמים הינה רשת חנויות קונספט, שמשלבות בין אהבת אוכל, חוויית קנייה וידע מקצועי. המרכזים כוללים חנויות המציגות את כל הציוד והחומרים הדרושים בתחומי הבישול, האפייה והאירוח: בין היתר יותר מ-130 תבלינים מכל רחבי העולם מסוגים ובמרקמים שונים קטניות, דגנים, פירות וירקות יבשים, זיתים, תערובות קפה וחליטות של תה גורמה – והכל בתפזורת. אגף קונדיטוריה עשיר ופינת ספרות מקצועית. בכל מרכז פועל אגף הדרכה קולינרי, בו מתקיימות סדנאות לקהל הרחב בכל תחומי הפעילות במטבח – החל מאפיית לחמים ומאפים מתוקים ועד בישול בריא, בישולי עמים ובישול גורמה.

אירוח שף קונדיטור סטפן לייק בפורום מתכונים באתר תפוז

מי מפחד מאפייה עם שמרים טריים - כל מה שרציתם לדעת על שמרים, טיפים, עצות וכד'.

קבוצת פוראטוס

חברת האם של פאקא תעשיות - אחת מהחברות הגדולות בעולם לייצור חומרי גלם לאפייה וקונדיטוריה. בבעלות הקבוצה מעל ל- 100 חברות וכ- 50 מפעלים המפוזרים ברחבי העולם.
  1. לעמוד הבא
עבור לתוכן העמוד
fiogf49gjkf0d

 שמרית בפייסבוק 

    אפיה ביתית -שמרית