שמרית
סרטוני הדרכה לאפייה עם שמרים
מועדון לקוחות שמרית - פנימי

המוצרים שלנו

fiogf49gjkf0d
סיפור שתפח להצלחה
הכל התחיל במפעל קטן ואיכותי שהוקם לפני יותר משבעים שנה, בשנת 1934, בארץ ישראל לפני קום המדינה.
החזון לייצר את חומרי הגלם המשובחים ביותר לאפיה, חזון שלא השתנה מאז ועד היום, הפך את "שמרית" לשם נרדף לטיב אפיה. יותר מזה הוא שינה את תפריט המטבח הישראלי. ובבתי ישראל החלו ליהנות מכל סוגי מאפי השמרים.
עד היום, מוצרי "שמרית", הם חלק בלתי נפרד משולחן האוכל היומי שלנו.
רוב הלחמים והמאפים, המיוצרים בישראל, מיוצרים עם חומרי הגלם המצוינים של שמרית.
קמח שמרים - לאפייה קלה, מהירה ומוצלחת

קמח שמרים - לאפייה קלה, מהירה ומוצלחת

שמרית מזמינה אתכם להתענג על הפיצוח האחרון שלה- פריצת דרך קולינרית בעולם האפייה- קמח שמרים. קמח מעורבב היטב היטב עם שמרים, להכנת מאפים ברמה אחרת.
שמרים טריים- טריות ואיכות

שמרים טריים- טריות ואיכות

כולנו זוכרים את קובית השמרים הטרייה ההיא, שסבתא אפתה איתה את העוגות הנפלאות שלה. זו שהיו קונים במכולת, והיו צריכים להמיס לתוך הבצק. וכעבור ימים ספורים, אי אפשר היה להשתמש בה עוד והיו נאלצים להשליך אותה. כן, כן, השמרים של פעם. מאז, לא קפאנו על שמרינו, ושיפרנו אותם לאין שיעור.
מרגרינה - ללא שומן מוקשה

מרגרינה - ללא שומן מוקשה

המרגרינה הראשונה, נולדה, כמה לא מפתיע, בארץ הבאגט. היה זה מז' מורייה, טכנאי מזון אמביציוזי, שנענה לאתגר הקולינרי של נפוליאון השלישי, שחיפש תחליף ראוי לחמאה. מאז המסה המרגרינה הרבה לבבות מדענים, עד שהכימאי שברול, יצר ממנה עיגולים בגודל פנינים וקרא לה- מרגרית. פנינית ביוונית.
עבור לתוכן העמוד
fiogf49gjkf0d

 שמרית בפייסבוק 

    אפיה ביתית -שמרית