שמרית
סרטוני הדרכה לאפייה עם שמרים
מועדון לקוחות שמרית - פנימי
מדריך לאפייה בשמרים

7 טיפים חשובים בכל תהליך אפייה (מספר 3 חשוב ביותר)

דרג את הכתבהדירוג כתבה 7 טיפים חשובים בכל תהליך אפייה (מספר 3 חשוב ביותר): 4 כוכבים4
כוכב 12 כוכבים3 כוכבים4 כוכבים5 כוכבים
5 מדרגים

המדריך לאפייה עם שמרים טריים

סטפן לייק - האופה-קונדיטור של "שמרית" בכמה כללי יסוד שיבטיחו אפייה מוצלחת עם שמרים – צעד אחר צעד. הכנסו גם למתכוני הוידאו להדגמות של מוצרים בסיסיים.
דרג את הכתבהדירוג כתבה המדריך לאפייה עם שמרים טריים: 4 כוכבים4
כוכב 12 כוכבים3 כוכבים4 כוכבים5 כוכבים
17 מדרגים

המרת מידות אפייה

לוח המרת מידות ומשקולות שיסייע לכם רבות בתהליך האפייה, ויחסוך לכם חישובים מבלבלים. את הטבלה ריכז סטפן לייק - שף קונדיטור ומומחה האפייה של שמרית.
דרג את הכתבהדירוג כתבה המרת מידות אפייה: 4 כוכבים4
כוכב 12 כוכבים3 כוכבים4 כוכבים5 כוכבים
3 מדרגים

הכנת בצק שמרים עלים (בצק שמרים דפוף) - איך מכינים קרואסון חמאה צרפתי קלאסי?

הכנת קרואסון החמאה הצרפתי הקלאסי נראית משימה כבדה גם לאופים ותיקים עם שמרים. כאן תמצאו מתכון בדוק של השף קונדיטור של שמירת סטפן לייק, עם הוראות מפורטות כולל תמונות וטיפים.
לא מעט עבודה אבל התוצאה שווה!
אפשר מהמתכון להכין מאפי בוקר עם מילויים שונים ואפילו קרנץ מיוחד ומושקע.
דרג את הכתבהדירוג כתבה הכנת בצק שמרים עלים (בצק שמרים דפוף) - איך מכינים קרואסון חמאה צרפתי קלאסי?: 4 כוכבים4
כוכב 12 כוכבים3 כוכבים4 כוכבים5 כוכבים
30 מדרגים
לחם מחמצת בטעם שוקולד

לחם מחמצת

אין כמו טעמו של לחם ביתי, אין כמו הניחוח הנהדר שהוא מפיץ בכל הבית ואין כמו המחמאות שתקבלו כאשר תגישו לבני הבית או לאורחים לחם מחמצת מעשה ידיכם. ג'קי חזן, קונדיטור, מומחה לאפיית לחמי מחמצת מסביר כל מה שרציתם לדעת על מחמצת
דרג את הכתבהדירוג כתבה לחם מחמצת: 3 כוכבים3
כוכב 12 כוכבים3 כוכבים4 כוכבים5 כוכבים
23 מדרגים

טיפים לאפית לחם חלות

אפית חלות בבית היא פעולה קלה ומהנה אם מקפידים על מספר כללים.
דרג את הכתבהדירוג כתבה טיפים לאפית לחם חלות: 4 כוכבים4
כוכב 12 כוכבים3 כוכבים4 כוכבים5 כוכבים
90 מדרגים

אחסון שמרית

את השמרים של שמרית יש לאחסן בגוף המקרר ולא בדלת ((טמפ' של 2-8 מעלות) כי בגוף המקרר הטמפרטורה יציבה יותר.
אם פותחים שקית שמרית ולא משתמשים בכל התכולה, יש להוציא מהשקית כמה שניתן את האוויר, לסגור היטב ולהחזיר לקירור. אז ניתן להשתמש בשמרים עד לתאריך פג התוקף הרשום על האריזה.
דרג את הכתבהדירוג כתבה אחסון שמרית: 3 כוכבים3
כוכב 12 כוכבים3 כוכבים4 כוכבים5 כוכבים
1 מדרגים

אפייה בריאה

השף סטפן לייק שהוא הקונדיטור של שמרית מתמחה בהכנת מוצרי מאפה בריאים. באתר אפשר למצוא מתכונים שונים שלו ושל שפים מומחים אחרים.
דרג את הכתבהדירוג כתבה אפייה בריאה: 4 כוכבים4
כוכב 12 כוכבים3 כוכבים4 כוכבים5 כוכבים
3 מדרגים
שמריים טריים זה שמרית

שמריים טריים זה שמרית

שמרים טריים מעניקים לבצק מרקם וריח שאין לו תחליף, בשביל 100% טריות משתמשים בשמרית, כי כל השאר יבשים!
דרג את הכתבהדירוג כתבה שמריים טריים זה שמרית: 2 כוכבים2
כוכב 12 כוכבים3 כוכבים4 כוכבים5 כוכבים
4 מדרגים

הקפאת בצק שמרים

כדי לחסוך עבודה ניתן להכין כמות בצק כפולה ולשמור במקפיא עד 4 שבועות - חשוב רק לשמור על מספר כללים.
דרג את הכתבהדירוג כתבה הקפאת בצק שמרים: 4 כוכבים4
כוכב 12 כוכבים3 כוכבים4 כוכבים5 כוכבים
62 מדרגים
עבור לתוכן העמוד
fiogf49gjkf0d

 שמרית בפייסבוק 

    אפיה ביתית -שמרית