שמרית
סרטוני הדרכה לאפייה עם שמרים
מועדון לקוחות שמרית - פנימי
כיצד בודקים אם השמרים תקינים ?
דרג את הכתבהדירוג כתבה כיצד בודקים אם השמרים תקינים ?: 4 כוכבים4
כוכב 12 כוכבים3 כוכבים4 כוכבים5 כוכבים
2 מדרגים

בדיקה של שמרית - שמרים טריים:
ממיסים את השמרית (גרגרים או קוביה) בחצי כוס מים פושרים בטמפרטורה נעימה למגע יד (לא חמים מידיי) בתוספת 1 כפית סוכר לא גדושה. מערבבים היטב וממתינים כ 10 - 15 דקות.
במידה ונראה קצף על פני הנוזל כמו בקפה הפוך, השמרים תקינים וניתן להשתמש בהם.
במידה וישנה מעט תסיסה אך לא ממש קצף, רמת הפעילות של השמרים נמוכה והמאפה לא יתפח מספיק. כשאין כל תסיסה, אין להשתמש בשמרים כלל.

דרג את הכתבהדירוג כתבה כיצד בודקים אם השמרים תקינים ?: 4 כוכבים 5 4 3 2 1
תגובות
מס. התגובהתוכן התגובה
3. זאב (22/02/2015 10:06:44)
2. רונית (8/01/2015 21:34:27)
1. יוסף היינה (15/10/2014 16:47:21)

שאלות נוספות

עבור לתוכן העמוד

 שמרית בפייסבוק 

    אפיה ביתית -שמרית