שמרית
סרטוני הדרכה לאפייה עם שמרים
מועדון לקוחות שמרית - פנימי

קערת לחם למרק

קבלו מתכון מושלם לקערת לחם למרק: קערת לחם פריכה, מתאימה לכל סוג של מרק - סמיך או נוזלי, בכל טעם העולה על דעתכם והכי חשוב- לא צריך לשטוף כלים אחרי האוכל.
דרג את הכתבהדירוג כתבה קערת לחם למרק: 4 כוכבים4
כוכב 12 כוכבים3 כוכבים4 כוכבים5 כוכבים
33 מדרגים
קערת לחם למרק
קערת לחם למרק

 
חומרים ל- 6 קערות  לחם:

חומרים לבצק:
•  1 קילו קמח לחם
•  1 שמרית שמרים טריים  (50 גרם)
•  1 משפר אפייה שמרית
•  1 כף מלח שטוחה
•  ½ כוס שמן זית
•  ⅓2 כוסות מים פושרים (600 מ"ל)
•  1 כף אורגנו יבש

 

אופן ההכנה:
1. בקערת מערבל עם וו לישה מערבלים את כל החומרים, תוך הוספה הדרגתית של המים עד לקבלת בצק רך ואחיד.
2. עוטפים את קערת המיקסר ומשהים למשך חצי שעה בטמפרטורת החדר.
3. מוציאים את הבצק מהקערה מחלקים ל6 חלקים מקמחים ומכדררים כל חלק לכדור. מניחים על גבי תבנית מרופדת לתפיחה נוספת עד הכפלת נפח.
4. מניחים בתחתית התנור קערת מים, מברישים הלחם בביצה טרופה מניחים בתנור שחומם מראש ל - 220 מעלות. לאחר הכנסת הלחם מורידים את הטמפרטורה ל 180 מעלות ואופים כחצי שעה.
5. מצננים היטב, חותכים את הכיפה ומרוקנים את תוכן הקערה, מכינים מרק לטעמכם, מוזגים בקערת לחם ומגישים מיד.

 

למתכוני לחם ייחודים נוספים >>הכנסו לעמוד הלחמים שלנו

דרג את הכתבהדירוג כתבה קערת לחם למרק: 4 כוכבים 5 4 3 2 1
תגובות
מס. התגובהתוכן התגובה
1. אלכס (27/05/2016 22:16:20)
עבור לתוכן העמוד
fiogf49gjkf0d

 שמרית בפייסבוק 

    אפיה ביתית -שמרית