שמרית
סרטוני הדרכה לאפייה עם שמרים
מועדון לקוחות שמרית - פנימי
מתכונים לסופגניות

סופגניות ומאכלים לחנוכה עם שמרים

עצות מעשיות של ה/שף קונדיטור של שמרית, סטפן לייק, שיהפכו את הכנת הסופגניות בבית לידידותית ומוצלחת. וגם לינק לסרטון הדרכה שבו מדגים סטפן הכנת מיני סופגניות.

סופגניה כמו של פעם מלאה ריבה, ריחות וזכרונות
מה יותר מסמל את חנוכה מאשר סופגניות חמות וריחניות שמפוצצות בריבה? מוגש לכם מתכון מתכון מנצח לסופגניה, פשוט וטעים להכנת סופגניה בדיוק כמו שאכלנו שהיינו ילדים. הנוסטלגיה והטעם מובטחים!
מתכון הסופגניות של הקונדיטור דודו אוטמזגין. המתכון כולל הצעות מיוחדות לקישוט הסופגניות. אבל הסופגניות מתאימות גם לחסידי מילוי הריבה ואבקת הסוכר המסורתיים.
סופגניות מיני - אפשר לאכול גם שתיים בלי יסורי מצפון!
מיני סופגניות אפויות ומסוכרות
סופגניה קטנה ובריאה שאפשר לאכול ממנה בלי נקיפות מצפון, אך עם מרקם וטעם של סופגניה מטוגנת. מנה נפלאה לחנוכה שתתאים לכל השומרים על הגזרה והמקפידים באוכל בריא.
אוליבולן ("כדורים משומנים") היא גרסה הולנדית לסופגניות עם צימוקים.
מתכון מיוחד לאירוח לחנוכה יפה, צבעוני ומקורי: מיני סופגניות על קיסם עם רוטב שוקולד ובציפוי אגוזי פקאן סיני, סוכריות, שבבי שוקולד וקוקוס.
סופגניות קטנטנות במילוי שוקולד לבן
מתכון של השף קונדיטור אורן בקר לקינוח סופגניות מיוחד לחנוכה או לאירוח חגיגי.
מתכון של רות אוליבר לדונאטס אפויות באדיבות מגזין "על השולחן". כשמדברים חנוכה כבר מריחים את השמן והטיגון. מסתבר שזה לא חייב להיות כך!

סופגניות מיני במגוון מילויים מיוחדים
מתכון של השף קונדיטור אורן בקר לסופגניות קטנות עם סוגי מילויים מיוחדים וטיפים לקישוט.
את הפפנאש - הסופגנייה מתוקה, מכירים יוצאי רומניה. הגיע הזמן שלא רק הם יכירו. בגירסה המקורית היא מוגשת עם רוטב דבדבנים ושמנת חמוצה.

הוא מאכל שמקורו בצפון אפריקה ושמו בא מלשון ספיגה. בדומה לסופגניה גם הספינג' סופג לתוכו את שמן הטיגון. הספינג' נראה כמו סופגנייה עם חור באמצע. הוא נאכל עם דבש או עם סוכר.

  1. לעמוד הבא

עבור לתוכן העמוד

 שמרית בפייסבוק 

    אפיה ביתית -שמרית