שמרית
סרטוני הדרכה לאפייה עם שמרים
מועדון לקוחות שמרית - פנימי

עוגות ומאפים מתוקים

מחפשים מתכונים לעוגות שמרים טעימות ופריכות? הגעתם למקום הנכון! כאן תוכלו למצוא מתכונים לעוגות שמרים כאלו שיודעות למגנט מחמאות ללא יותר מדי מאמץ. מגוון מתכונים לעוגות ביתיות וטעימות להפליא. מתכוני עוגות לאירוח, מתכוני עוגות למהלך השבוע ומתכוני עוגות לשבת וחג- ממיטב הקונדיטורים בארץ.
עוגת שמרים שוקולד מושלמת, שבלולי שמרים מפנקים לאירוח, קוגהלוף מסורתי, עוגת קראנץ ריקוטה עם טוויסט, ורוגלעך מפתיעים הם רק חלק מהמטעמים שתוכלו להנות מהם בעמוד מתכוני עוגות באתר הבית של שמרית- הבית של חובבי האפייה.

מאפה שמרים ופירות יער

מאפה שמרים וריבת פירות יער

מתכון מרענן של עמית דונסקוי למאפי שמרים אישיים מתוקים עם חמצמצות של ריבת פירות יער

נגיסי גבינה מתוקים

מתכון לגביניות של חגית ועדי מקונדיטוריה חגית. בזכות טכניקת הקיפול המיוחדת מתקבלות גביניות שמנמנות עם הרבה מלית ומעט בצק.
בריוש גבינה של מיקי שמו

בריוש גבינה ושוקולד לבן

מתכון לבריוש גבינה של מיקי שמו, מתכון מיוחד לשבועות, אך יתאים לאירוח בכל ארוע. למתכון מצורפות תמונות מפורטות לשלבי העבודה
מתכון לשבלולי שמרים עם סירופ טופי

שבלולי שמרים עם סירופ טופי (סטיקי באנס)

מתכון למאפה שמרים למשפחה ולאורחים, מאפה מפנק לשבת בבוקר שיחטף ויעלם במהירות מהשולחן, גם בגלל אופן ההגשה האישית, וגם בגלל סירופ הטופי הממכר
שבלולי שמרים

שבלולי שמרים עם קינמון ואגוזים בסוכר וקרמל (sticky buns)

מתכון לשבלולי שמרים עם קינמון ואגוזים בסוכר וקרמל. זוהי גרסה של הקונדיטורית מיכל לוי-אלחלל למתכון סטיקי באנז (sticky buns) האמריקאי הקלאסי. הבעיה היחידה עם העוגות האלו היא שאי אפשר לעמוד בפניהן! מצד שני אם כבר אוכלים מתוק, הכי טוב שיהיה ביתי ושווה! לא?

עוגת שמרים - בבקה עם תפוחים ואגסים מקורמלים בדבש

מתכון מיוחד של עוגת שמרים בבקה ממטבחו של בני סיידא. המתכון הוא חלבי אך ניתן להפכו למתכון פרווה ע"י החלפת החלב במים וחמאה במרגרינה או במחמאה.

רולדת שמרים בסיסית

ממתכון רולדת שמרים בסיסית זה ניתן להכין גם קרנץ שוקולד או עוגת שושנים

עוגת שמרים שוקולד

מתכון עוגת קרנץ שוקולד של השף קונדיטור מיקי שמו. הבצק מתאים גם להכנת רולדה רגילה או עוגת שושנים. את הבצק המתאים לשתי עוגות שמרים קרנץ מכינים יום מראש.

שבלולי אגוזים

מתכון לשבלולי אגוזים של רות אוליבר. השילוב של אגוזי מלך ושמרים מעניק למאפי בוקר אלו ניחוח מיוחד. את הבצק מכינים יום קודם ומשאירים לילה במקרר. אפשר להכין כמות כפולה, להקפיא אחרי האפייה ולהוציא כשאורחים מגיעים בהפתעה או מתחשק משהו מתוק.

בריוש שושנים ושוקולד

המתכון של הקונדיטור ברי סייג ממאפית הבוטיק "טאטי" לבצק הבריוש הוא אחד הטובים בארץ. כאן הוא מעוצב לעוגת שושנים עם מלית מסחררת של פטיסייר שוקולד.

עוגה קלועה עם ממרח חלבה ושוקולד צ'יפס

חובבי עוגות שמרים יהנו מאוד מהמתכון הפשוט הבא - עוגת שמרים קלה להכנה וטעימה של הקונדיטור מיקי שמו, ממכרת בטעמה ובריחות שבהם היא ממלאת את כל הבית

עוגת שושנים במלית שוקולד, מרציפן ודובדבנים

מתכון לעוגת שושנים במלית שוקולד, מרציפן ודובדבנים של הקונדיטורית רינת צדוק מתחרות מערוך הזהב 2011. ההבדל בין עוגת שמרים שוקולד רגילה לזו שלפניכם הוא בבצק המוצלח ובתיבול שמעניקים לה המרציפן והדובדבנים המשומרים.

רוגלעך במילוי קקאו וקינמון

רוגעלך מיוחדים במילוי קקאו וקינמון

הרוגעלך, ממוצרי המאפה הפופולריים בישראל, מקורם במטבח היהודי אשכנזי, כאן בגרסה המיוחדת של השף של "שמרית" סטפן לייק, הם עשויים מבצק בריוש עדין וממולאים במילוי קקאו וקינמון קלאסי.

עוגת שמרים אלזסית קלועה

המתכון של הקונדיטורית אסטלה לעוגה אלזסית קלועה עם ריבת פובידל. את הבצק כדאי להכין יום מראש.

עוגת שזיפים

עוגת שמרים עסיסית ומלאת טעמים, שמכינים מבצק שמרים בחוש, שמושהה בלילה במקרר. השזיפים הם פרטנרים טובים לבצק, אבל גם פירות אחרים יתנו תוצאה טובה — משמשים, תפוחים, אגסים ועוד.
עבור לתוכן העמוד

 שמרית בפייסבוק 

    אפיה ביתית -שמרית